En webbproduktion av Mikael Åberg

 

 

 

 

 

Rekommendationer

 

I efterhand vet vi att vi inte hade klarat av att planera bröllopet själva. På endast tre månader hjälpe Anna oss med att ordna ett helt fantastiskt bröllop. När man inte har planerat ett bröllop tidigare inser man inte hur många saker man faktiskt behöver hålla koll på. Det är många samtal som krävs för hitta allt från lokal till solist som man dessutom ska känna sig trygg med.

 

Anna höll i taktpinnen från start till mål. Anna är professionell, organiserad och väldigt mån om att både bröllopsdagen och resan dit ska bli en fin upplevelse.

 

Under den stora dagen behövde vi inte tänkta på något överhuvudtaget! Vi var helt avslappnade och kunde bara njuta av dagen. Vårt bröllop blev helt fantastiskt och ett minne för livet.

 

Tack Anna för ett underbart bröllop och att du hjälpte oss nå dit!

Susanne och Jörgen, 26 oktober 2013

 

 

Som småbarnsföräldrar hade vi begränsad tid att planera vårt bröllop. Det hindrade dock inte oss från att ha storslagna idéer om hur vårt drömbröllop skulle se ut; utomhus i herrgårsmiljö.
Anna P hjälpte oss att förvandla våra drömmar till verklighet. Hon har en otrolig energi och positiv drivkraft samt fokuserar till 100 % på brudparets önskemål. Hennes kontaktnät och kunskaper var ovärderliga och hon är väldigt strukturerad i sitt arbete.
Det roligaste minnet är nog när hon stod på en stege i ösregn och band upp tylltyg runt träden vid vigselplatsen (vigseln ägde rum utomhus). När det väl var dags för vigsel några timmar senare sken solen (JAAA!) och vi kunde genomföra vårt drömbröllop, och tack vare Anna P blev det precis som vi önskade!

Som vi brukar säga: Keep calm and hire a wedding planner!
Stort tack Anna P!
Victoria och Magnus, 17 augusti 2013

 

 

Det är gratis. Allt beror såklart på vilka val ni gör för ert bröllop – i vårt fall så motsvarades kostnaden för Annas arbete av de rabatter som vi kunde åtnjuta via hennes samarbetspartners.

 

Det är bättre. Ni gör det en gång i livet, Anna gör det många gånger varje år – givetvis höjer det kvaliteten på ert bröllop.

 

Det är roligare. Istället för att känna påhäng av samtal som behöver ringas och undersökningar som behöver göras så får ni via ett antal personliga möten möjligheten att välja mellan alternativ som Anna fixar.

 

För oss är ovan sanningar och dessa räcker egentligen som argument fast faktum är att det är bättre än så. Som i alla yrken finns det mer eller mindre bra utövare. Anna är utmärkt i sin roll som bröllopskoordinator. Hon älskar verkligen bröllop och den glädjen och entusiasmen smittar genom hela planeringen. Det är kombinationen av energi och en stor portion ordning och reda som gör henne klippt och skuren för rollen. Toppa det med en följsamhet och lyhördhet för vad just ni vill åstadkomma med just ert bröllop och ett fantastiskt sinne för alla de detaljer som gör skillnad!

 

Vi vet att vi gjorde rätt som tog hjälp av Anna och så kommer ni också att känna. Tack Anna!

Marcus och Angelica, 15 juni 2013

 
 
Nu när man har facit i hand så kan man undra hur det hade gått om vi inte fått kontakt med Anna P. Med två tvååringar och en sexåring och två vuxna som ej har koll på saker och ting så detta alternativ underbart. Tänk att bara få vara med och välja och vraka i allt som Anna visade oss, inte behöva tänka på telefonsamtal, möten, klockslag mm allt var så bra planerat. När det var dags för den stora dagen var det bara att le, vara glad och ha roligt. Anna som självklart var med på bröllopsdagen skötte allt så proffsigt det bara är möjligt. Vi kan varmt rekommendera Anna P!
Tack!
Linda och Björn, 4 augusti 2012

 

 

Anna har en fantastisk koll, en outtröttlig energi och ett ständigt glatt humör. Vi hade på förhand bestämt att vårt bröllop inte skulle vara ett traditionellt bröllop. Vi ville ha en fest, en stor fest för alla våra vänner men detta med en begränsad budget. Anna var lyhörd, uppmuntrande och fylld av bra idéer och förslag. Framförallt hade hon stenkoll på allt det där man själv inte tänkt på i förväg. Alla förstår nog att det ligger otroligt mycket planering, val och arbete bakom ett lyckat bröllop. Få vet hur mycket. Anna visste och vet. Med hennes hjälp kan vi blicka tillbaks på en vacker vigsel, en fantastisk fest och en oförglömlig bröllopsdag. Vi vill varmt rekommendera Anna till andra par som vill ha hjälp med att planera och arrangera sitt bröllop.

Erik ochAnnika Wennblad den 19 juni 2010

 

 

Vi har haft otroligt mycket stöd av Anna under hela resan och vi kan varmt rekommendera Anna till er som vill ha hjälp med ert bröllop. Anna passar fantastiskt bra som koordinator inte bara för den kunskap hon har om bröllop, utan också tack vare att hon är en driven person som ser till att planeringen går framåt och driver på oss samtidigt som hon hela tiden gör det hon lovar. Hon är noggrann och har stenkoll på saker och ting. Anna kombinerar detta med att vara oerhört lyhörd för oss och vad vi vill ha och har också ”medlat” mellan Martin och mig när vi varit oense. Men hon har också varit ärlig och vågat tycka till och komma med rekommendationer, tips, råd och idéer, vilket vi har uppskattat oerhört mycket

 

Vi vill tacka Anna jättemycket för stöttningen i samband med vårt bröllop. Hade vi gjort om det hade vi definitivt anlitat henne igen.

Eva & Martin Skogeryd, den 12 juni 2010

 

 

Ett STORT tack…

Tack Anna för all hjälp på vägen fram till denna vår bröllopsdag! Från de allra första funderingarna, via färden i Sigges valp, fram till målet och altaret i Ölmstad kyrka. Din hjälp och ditt engagemang i alla lägen har betytt sååå mycket för oss! Vi är så glada att kunna kalla dig vår bröll opskoordinator och räkna med att vi kommer lämna de varmaste rekommendationer till alla ogifta själar runt om i världen!

 

Världens största TACK för allt du gjort för oss i samband med vårt bröllop den 29 maj 2010. Du har verkligen bidragit till att göra vår största dag också till den bästa!

 

STORA kramar// Anna & Martin Wallin

 

 

Innan vi började planera vårt bröllop så trodde vi att det minsta vi behöver är någon som planerar åt oss. Det kan vi ju så bra själva. Det tog dock inte lång tid innan vi insåg hur många telefonsamtal man måste ringa, hur många kvällar man måste sitta framför datorn och leta efter lokal, dj, catering mm. Det är så många bollar att hålla i luften och det är just här som AnnaP träder in. Att ha en person som är kunnig inom allt som har med bröllop att göra har varit oerhört värdefullt för oss. Annas kunskap, personlighet och framförallt hennes ärlighet gör att man känner att hon gör allt för att just vi ska få det drömbröllop som vi vill ha. Annas checklistor och påminnelser som dyker upp under planerandets gång visar att hon har stenkoll.

Vi tror att det är dom som egentligen själva kan fixa och planera som behöver en bröllopskoordinator som AnnaP. Hur ska vi annars kunna släppa kontrollen och njuta av vår bröllopsdag? Känslan av att kunna släppa allt på bröllopsdagen för att man vet att någon annan har ansvaret var ovärderlig för oss!

Stort tack AnnaP för din insats både innan och under vår bröllopsdag den 15 maj 2010.

Kramar Johanna & Johan Berntsson